Pages

  • RSS

Thursday, September 1, 2011

*senyum*

Bismillah..

Disebabkan tidak menyempat nak memikirkan idea untuk menulis, maka marilah kita menjamu mata dengan makanan-makanan di bawah. ^_^

Onde-onde kesyukuran
(Lepas tahu result terus semangat buat. 

Al7amdulillah, naik 4th year. 
Terima kasih utk doa-doa yg ditaburkan. 
4th year, pasti lebih mencabar. 
Doa kalian sekali lagi diperlukan!)
Chocolate Chips Perantauan
(Buat sebab terngiang-ngiang rasa choc chips ummi. 

Alih-alih minta ummi kirim kuih. 
Yang dapat, sebungkus choc chips yang belum jadi biskut 
bersama resepi yang diterbangkan khas 
bersama parents junior yang datang beraya di Jordan. 
Tanda suruh berdikari. 
p/s: Menjadi..menjadi.. weiwwiittss!!)

Simple Cheesecake [Bukan Jepun punya]
(Menghabiskan cheese yang tak dak orang nak makan. 

Tak berguru lagi untuk buat Japanese Cotton Cheesecake. 
So, simple cheesecake je yang dapat buat..)
p/s 1: Boleh tahan meriah beraya kat Irbed nih. Gaya macam seminggu x perlu masak. Ada je jemputan tiap hari. Makanan pun jangan main-main.. Rendang ketupat nasi himpit segala. Lemang and ketupat palas je belum jumpa. Al7amdulillah 3ala kulli 7al.. =)


p/s 2: Intan, i'm so sorry. I still owe you that thing. And i can't promise for it. =(
i'll save some chocolate chips biscuits for you ensyaallah.. Meaning, we'll exchange them with nekbat. =D


p/s 3: Best pulak post guna new interface blogspot ni..


p/s 4: Lastly, 3eid mubarak wa kullu 3aam wa antum bi alf 5eir ensyaallah..
Moga ibadah kita bukan ibadah bermusim seperti bermusimnya buah yang mengikut musim.


p/s 5: Tak tau nak buat tajuk apa. Maka jadilah tajuk di atas. Kata 'lastly' tetiba ada lagi. =_="

4 comments:

-iNtaN- said...

waaahhhhh~! sakan! kalah orang kat mesia ni...=p

i note your picts. nice one. izzah beli nikon model pe ntah ari tu?

and again. kenapa intan lupa pasal hutang piutang segala ni? kali ni izzah hutang pe pulak? =.=!


psst: intan *senyum* kembali~ =) <3

nima said...

hehe..hehe..hehe..^_^

nikon coolpix s5100.. npe? intan bli camera apa?

uh? haha.. org tu lupa hutang lah.. Al7amdullillah.. c(=

pssst: peluk teddy bear (ganti intan) kuat2.. err.. ada ke teddy bear dlm bilik ni? =_="

-iNtaN- said...

haha~

xde..gambar cantik..ingat beli dslr dah..=p
intan kan beli canon ixus 200is.

(=.=!)
xbaik! but seriously, hutang pe? kek kuih muih taribisu lagi ke? =.=



psst: haha~ senyum dan senyum lagiii~ bantal busuk pun jadi laaa~ =D

nima said...

dslr bagai.. xde maknanya.. beso gedabak. Malas nak bawa kluar je satgi. Camera kecik pun malas.. kang beso sembunyi terus~ c(=

oh kali ni bkn mknn. mknaaann je fikir ehh?? =_="

psst: jgn senyum lama2 sgt. nanti jadi sengih. pastu jd kerang busuk. ehehehe.. c(=