Pages

  • RSS

Tuesday, April 26, 2011

Kabur~


Bismillah..

Baca sekali lalu, masih kabur. Kabur dengan apa yang mahu disampaikan. Perlu pengulangan.
Lalu diulang baca. Sedikit jelas. Namun masih kabur pada 'spot'-'spot' tertentu. Perlu penjelasan.

Paris, France

Ah, hidup.. susah nak jangka kan? Selalu kabur. Blurr. Hingga tiba waktu jelas. Perlukan sabar. Kerana terkadang masa itu yang menghilangkan kabur.

p/s 1: PR PERMAI makin hangat. Hmm.. antara PR yang menarik selama saya di Irbed ini.
p/s 2: 22 April.. Meeting MPPMJ [yang saaaaaaangaaaaaaatttttt lama dan memenatkan] yg terakhir ensyaallah buat saya. Hee.. Suka! ^_^
p/s 3: Sedang cuba menimbang tara utk mengambil keputusan terbaik dalam hidup saya. Doakan.

7 comments:

-iNtaN- said...

aaaaaa~!

izzah~! kenapa pemikiran kita lately selalu sama ni?

tau x, intan baru je usha album paris, belgium and amsterdam kita..rinduuu~!

read this post and that picture of ours in train~!

alahaiii~ *rindu! rindu! rindu!*


err..tajuk post u sama ngan tajuk post i la satu~
http://intanumbrella1601.blogspot.com/2011/02/kabur.html

c(=

nima said...

sme ke? ececcece.. apa kata org? ada chemistry?

ehh.. ye ke intan.. pnah buat tjuk sme eh? hahaha.. x tiru x tiru.
c(=

Nadhirah said...

keputusan terbaik?ape tu?kawen ke? ;p

nUa'f said...

incik3!!! akhirnye update jugak.. haih.. -_-" huhu

nima said...

nadhirah:-
=_=" kawinn..??? hahaha.. gelak guling2.. bkn2..

nUa'f:-
rindu baca tulisan blog ni kerrr..
ke rindu tuan blog nie skali??
c(=

nUa'f said...

hampeh -_-" perasan habes laaaaa...
huhuhu, btw.. apsal??? btol jugak.. post yg lepas ni pon mcm pasal nk kawen..

haih.. k long~
biar btol nih????????

haih2~

nima said...

hooiittt.. =_="
jgn buat spekulasi bkn2 ok.
aishh~